Wie ben ik?

Even voorstellen. Mijn naam is Arjen Kroder. Ik heb een achtergrond in marketing communicatie en leren. Zes en een half jaar bij een gerenomeerd trainingsbureau was ik verantwoordelijk voor de gehele marketing communicatie. Maar altijd met een focus op en liefde voor digitaal. Bij Bureau Zuidema verschoof langzaam maar zeker mijn focus naar leren. En dan met name naar de technologische ondersteuning. Voor Bureau Zuidema heb diverse tools, apps en andere toepassingen ontwikkeld. In 2015 volgde ik een opleiding tot Scrum Master. Een rol waar ik goed tot mijn recht kom.

Startup

Ik stond mede aan de wieg van de start-up Instant Learning. Instant learning biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig je eigen mobile learning programma’s te ontwikkelen. Als consultant help ik klanten om het platform te integreren in hun (leer)omgeving en bij creëren van mobile learning programma’s.

Bureau Zuidema

Bij Bureau Zuidema ben ik verbonden als associate op gebied van de ontwikkeling van online marketing en digitale leertoepassingen. Hier vervul ik mijn rol als Scrum Master met veel plezier en richt ik met onder andere op de digitale transitie van leermiddelen, bijvoorbeeld via Tablets in de classroom en Apps voor trainingprogramma’s.

Wat doe ik?

Met Mobile Learning Solutions bied ik mijn ervaring en diensten aan op het gebied van digitale (leer)oplossingen. Of het nou gaat om een specifieke app of de ontwikkeling van een compleet interactief platform. Zoek je begeleiding bij de ontwikkeling van een digitale leeroplossing? Ik help je graag als projectmanager, scrum master (certified), extern adviseur of als interim medewerker.

Persoonlijk

Ik woon samen met Babette en ben vader van Julien (2013). Ik hou van reizen, duiken, fotografie, online media, (high)tech, sport en ben ik gepassioneerd hardloper. Daarover houd ik een blog bij. Je kunt mijn hardloopervaringen en prestaties volgen op Miles in Budapest.

Een uitgebreid cv vind je verder op LinkedIn, waar ik graag met je connect.