Klanten en werk

Ik werk onder andere voor de volgende opdrachtgevers:

Recent werk:

Visuele identiteit
Via Fabrique [Merken, Design & Interactie] heb ik vele online en offline projecten begeleid. Een van de mooiste trajecten was een nieuwe visuele identiteit, corporate story, logo en middelen uitwerking voor InsingerGilissen. Waar twee banken samen gingen ontstond er veel ruimte om de bank een nieuw gezicht te geven. Als projectleider en scrum master heb ik het team begeleid in het creëren van een logo, huisstijl, website, video en diverse andere middelen. Een mooi traject waarin veel kanalen en middelen samen kwamen.

Influence KITInfluence KIT
Bij Bureau Zuidema is een van meest recente (nog lopende) projecten de omzetting naar digitaal trainingsmateriaal en inzet van tablets in de classroom. Samen met het SCRUM team hebben we mooie resultaten geboekt. In twee maanden tijd waren we pilot ready en hebben we een app ontwikkeld die de trainingsmappen en oefeningen heeft vervangen. Alleen de pilot al was goed voor een punt hogere evaluatie op gebied van materialen (en dus beleving).

Mobile learning triggers
ipad mockupWie kent het niet? Training of opleiding afgerond en een paar weken verder is meer dan de helft al weggezakt. Met Instant Learning stond ik met twee partners aan de wieg van een mobile learning concept dat zich richt zich op de verlenging en borging van leren. Wij ontwikkelen 2 tot 5 minuten durende mindtriggers, als verrijking van (bestaand) een leertraject. Optimaal geschikt voor mobiele devices. Zodat je kunt blijven leren, waar en wanneer dan ook.